Sökmotoroptimering

Vänner

Orginaltitel: Friends

Serien sändes mellan 1994 och 2004 på amerikansk tv

Vänner är en tv-serie som handlar om sex vänner som bor i New York. Man får följa dessa människor genom livets glädjeämnen och svårigheter. Serien visar oss att det alltid går att se något rolig i livet, och vi tittare får skratta ofta. Monica är en pedantisk kvinna som jobbar som kock, och vill hitta sin stora kärlek i livet, Ross är Monicas äldre bror och jobbar som paleontolog. Han är ganska nördig, och har just skilt sig. Rachel är den söta bortskämda prinsessan, som måste lära sig att klara sig på egen hand. Chandler är Ross vän från college, och han använder humor som en emotionell sköld. Pheobe är en excentrisk, hippieaktig massör, som tidigare bodde med Monica. Joey och Chandler delar lägenhet. Joey är en riktig charmör, han älskar kvinnor och sex. Ofta är han inte så intelligent, men detta tar han igen med sitt utseende.

Vänner är en av de tv-serier som har blivit mest omtyckt under slutet av 1900-talet och början av 2000-talet. Den vänder sig till många olika sorters människor, och alla kan uppskatta humorn. Efter vänner har flera försök gjorts att skapa andra sitcoms (komedier som spelas in inför en publik) men efter vänner har det aldrig kommit någon serie som har varit omtyckt av en lika bred publik.

vanner

2 Responses to “Vänner”

 1. I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got hi
  quality content. If you want to know how to make extra money, search for:
  Mertiso’s tips best adsense alternative

 2. I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
  you can earn additional bucks every month because you’ve got
  high quality content. If you want to know how to make extra $$$,
  search for: Ercannou’s essential tools best adsense
  alternative

Leave a Reply