Sökmotoroptimering

Dirt

För en massa år sedan (2006 antagligen) såg jag den första säsongen av tv-serien Dirt. För två veckor sedan insåg jag att den andra säsongen av tv-serien gick på tv 400, och jag har aldrig sett den andra säsongen. Exalterad började jag titta. Jag älskar att se en tv-serie som uttrycker en samhällskritik, men som fortfarande är underhållande och intressant att titta på. Jag tycker också om att se Courtney Cox i roller som inte är småneurotiska med halvdåligt självförtroende. Hennes roll i Dirt som Lucy Spiller visar att hon kan spela bitchig och kall utan problem.

Jag var glad och nöjd, fram till ikväll, då jag skulle titta på gårdagens inspelning av Dirt. Tyvärr var det inte Dirt på inspelningen. När jag gick in på tv400:s hemsida upptäckte jag till min förtvivlan att den andra säsongen bara var på 7 avsnitt. Det som jag tycker är lite tråkigt är att jag inte ens märkte att det var sista avsnittet av en tv-serie. Avslutningar brukar ju vara pompa, och storslagenhet. Men när jag tänker efter var detta kanske ett bra sätt att avsluta en tv-serie som Dirt. Karaktärerna fortsätter sina liv, som till stor del är lika trassliga som när tv-serien började.

En sak är säker: Dirt finns nu på listan över tv-serier jag vill äga.

dirt-show

One Response to “Dirt”

  1. Anledningen till att det inte blev ett ”stort” avslut på serien var ju för att de inte fick tillåtelse at tspela in /sända fler avsnitt. =( Synd för Courteney var grym i serien!

Leave a Reply