Sökmotoroptimering

Joss Whedon visar sin talang med Dollhouse

Som jag tidigare har skrivit har jag en kärlek till Joss Whedons tv-serier. Jag älskar Buffy, Angel och framför allt Firefly. Joss Whedons senaste tv-serie Dollhouse var lite seg i starten. Första säsongen var värd att se men inte fantastisk, och inte på långa vägar så bra som jag förväntar mig från Whedon. För någon månad sedan var Echo från Dollhouse ”veckans karaktär” och då skrev jag att jag tyckte att den andra säsongen av tv-serien är mycket bättre.

Nu när jag har sett ännu mer av den andra säsongen av Dollhouse har tv-serien nått den där nivån där man tycker att det är fantastiskt. Karaktärerna är intressanta, storyn är spännande, och man vill alltid se mer i slutet av ett avsnitt.

Det är tyvärr bara två avsnitt kvar av tv-serien att se nu, men i den här sista säsongen har Joss Whedon äntligen visat oss sin talang. Jag älskar tv-serier som man fastnar i och bara vill se mer av. Jag kan nästan inte vänta med att få se slutet av Dollhouse.

dollhouse

3 Responses to “Joss Whedon visar sin talang med Dollhouse”

  1. Jag somnade i piloten och tog sedan aldrig upp den igen. Kanske får omvärdera någon gång i framtiden.

  2. Dollhouse is a fantastic series.

  3. Gör det! Serien blir bara bättre och bättre med tiden!

Leave a Reply