Sökmotoroptimering

Säsong 14 av Top Model

Näst-nästa onsdag (den 10/3) startar den fjortonde säsongen av America’s Next Top Model i USA. På CW:s hemsida har de nu lagt upp namn och bilder på de som kommer att vara med i den nya säsongen. Jag tycker att det är svårt att säga något om tjejerna efter bara det här fotot, men det finns åtminstonde en tjej som jag tycker ser intressant ut.

Jag vill inte titta för noga på tjejerna eftersom det kommer att förstöra det första avsnittet, men jag kan inte hålla mig ifrån att i alla fall snegla på modellerna. Denna säsongen av America’s Next Top Model kommer att se ut som vanligt, det vill säga att modellerna kommer att vara långa igen. Det verkar inte heller som om det kommer finnas några större modeller.

Som jag tidigare har berättat kommer de att åka till Nya Zeeland i den här säsongen av tv-serien. Panelen kommer att bestå av Tyra Banks, Nigel Barker och Jay Alexander, plus gäst domare, precis som förra säsongen.

Spännande!

(Tidigare skrev jag att säsongsstarten av America’s Next Top Model är nästa onsdag, men det var fel. Den startar den 10/3 i USA)

Leave a Reply