Sökmotoroptimering

Veckans karaktär: Topher Brink

När jag tittade på fradagens avsnitt av tv-serien Dollhouse kände jag att den här veckans karaktär måste bli Topher Brink. Tidigare har jag mest tyckt att Topher antingen är lite rolig, eller lite läskig. Tidigt i tv-serien verkar hans moral vara väldigt låg, och han tycker om att experimentera med människor.

topher

I andra säsongen av Dollhouse börjar man se att Topher har ett samvete. Hans känsla för moral verkar bli större, och han säger att Echo är en vän. Tidigare har han sett de aktiva som föremål, inte människor.

Det som gjorde att jag ville skriva om Topher den här veckan var att i det senaste avsnittet av Dollhouse som jag såg skrev de in Tophers personlighet i Victor. Det var kul att se hur bra den skådespelaren imiterade Tophers röst och kroppsspråk. Det var också jätteroligt att se Topher prata med sig själv.

Jag tycker fortfarande inte riktigt om Topher, men han är en rolig karaktär.

2 Responses to “Veckans karaktär: Topher Brink”

  1. Victor var verkligen klockren som Topher, och Enver Gjojak är en av de bästa skådisarna i hela serien. Och väldigt vacker dessutom.

    Jag älskar dessutom Topher tillsammans med Summer Glau. Underbart!

  2. Håller med om att Enver Gjojak är bra. Älskar när Topher träffar Bennet också!

Leave a Reply