Sökmotoroptimering

Säsongsstart True Blood

Jag är glad över att kunna meddela att True Blood snart är tillbaka. SVT kommer att börja visa den andra säsongen av den populära tv-serien onsdagen den tredje mars, klockan 22:00 i kanal 2.

sookie-bill-true-blood

Jag tycker att det ska bli intressant att se vad som kommer att hända i Bon Temps. Jason har blivit religös, Tara bor med en mystisk kvinna som känner Sam. Vi har just fått veta att Sam kan förvandla sig till en hund, och Sookie har sina kärlekskval över Bill. Bill har andra problem, den unga vampyrtjejen som han tvingades skapa ska nu bo hos honom, och hon verkar kunna ställa till problem.

Jag tycker att det ska bli kul att se hur allt detta utvecklar sig, och jag hoppas verkligen att vi får se mer av Alexander Skarsgårds karaktär Eric. Jag har hört romans rykten om honom och Sookie vilket låter väldigt spännande, speciellt eftersom jag inte tycker om Bill särskilt mycket.

Se True Blood Onsdagen den 3/3 klockan 22:00.

Leave a Reply