Sökmotoroptimering

Extramaterial till Veronica Mars

Jag har nu tittat igenom hela tredje säsongen av Veronica Mars som jag köpte på dvd nyligen. Efter att ha sett alla avsnitten började jag titta igenom extramaterialet. Jag har fått en del tankar genom detta material som jag tänkte delge här.

Bland extramaterialet finns en 12 minuter lång intoduktion till en fjärde säsong av Veronica Mars där Veronica just har börjat jobba på FBI. Jag är nu så ledsen över att jag aldrig kommer att få se denna fjärde säsong. Den verkade leda till en hel del intressanta saker. Under komentarerna från skaparen av serien berättade han att de hade velat ändra hela färgskalan för att visa att detta är en äldre Veronica. Jag måste säga att jag tycker att den varma färgskalan är en av de saker som gör att jag älskar Veronica Mars så mycket.

De kommenterade också de ny creditsen, vilka jag verkligen inte gillar. De ville skapa en mer noir känsla, och komma bort från highschool känslan, vilket jag fattar, men jag tycker inte om remixen av låten. De diskuterar också att flera fans tycker att Veronica är elak i den tredje säsongen av tv-serien. Jag kan hålla med fansen om att hon kan vara lite hård, kall och till och med elak emellanåt, men det är så Veronica Mars har blivit efter det hon har upplevt i highschool.

Det var väldigt intressant att titta på kommentarer och extramaterial och jag har lite kvar att se, så det kanske blir en post till om jag kommer på något intressant att skriva senare.

veronicafbi

Leave a Reply