Sökmotoroptimering

10 Bästa kärleksparen i tv

Eftersom det är alla hjärtans dag idag tänkte jag följa med strömmen och göra en lista av de bästa kärleksparen i tv-serier.

1. Mal och Inara

Mal och Inara i Firefly är ett av de bästa kärleksparen i de tv-serier som jag har sett. De har aldrig något förhållande i tv-serien, men det är klart för alla att de älskar varandra. Det som är intressant med Mal och Inara är att de väljer att gå skilda vägar eftersom deras kärlek inte skulle fungera.

2. Veronica och Logan

Jag vet att det finns många som hatar Veronica och Logan från tv-serien Veronica Mars som ett kärlekspar. För mig är deras kärlekshistoria episk. Tyvärr passar de inte ihop, båda blir olyckliga när de är tillsammans, men de älskar verkligen varandra, och det är det som gör dem till ett så bra kärlekspar.

3. Monica och Chandler

Många skulle nog välja Ross och Rachel om de valde ett kärlekspar från Vänner. Jag tycker däremot att Monica och Chandler är ett bättre par. Ross och Rachel är som en fantasi, en dröm, medan Monica och Chandler verkligen funkar på riktigt. De är olika, men passar verkligen ihop, och deras förhållande har motgångar, precis som ett riktigt förhållande ska ha.

4. Lily och Marshall

Lily och Marshall i How I Met Your Mother verkar ha ett perfekt förhållande. De förstår verkligen varandra, och vid flera tillfällen ser man dem kommunicera telepatiskt med varandra. De är verkligen ett gulligt par som är på samma våg längd, de skulle inte funka utan varandra.

5. Angel och Cordelia

Istället för Buffy och Angel har jag valt att ha med Angel och Cordelia i denna lista. Deras kärlek växer fram i takt med att deras karaktärer förändras. Jag tycker att Angels och Cordelias kärlek är mer vuxen och mer verklig än den mellan Angel och Buffy.

6. Buffy och Spike

Buffy och Spikes kärlekshistoria är lite annorlunda. Det som jag gillar med den är att Spike offrar allt för att vinna Buffy. Det börjar som något kroppsligt, men i slutet handlar deras kärlek om att lita på varandra och stötta varandra fullständigt.

7. Sierra och Victor

I tv-serien Dollhouse blir två av de ”aktiva” kära i varandra. Det som är så fantastiskt med detta kärlekspar är att de inte har någon personlighet, men ändå finner kärlek.

8. Chuck och Ned

Chuck och Ned i tv-serien Pushing Daisies kan inte röra vid varandra, eftersom Chuck då kommer att dö. De har ändå ett förhållande, och deras kärlek är så rörande, speciellt eftersom den är så okroppslig.

9. Lynette och Tom

Det finns flera intressanta kärlekspar i Desperate Houswives men jag tycker att Lynette och Tom är det bästa. De har en fin dynamik och är oftast väldigt öppna och stöttande mot varandra.

10. Piper och Leo

Som många av de andra kärleksparen i min lista har Piper och Leo ett förhållande där de litar på varandra. Tyvärr går detta förhållande upp och ner genom tv-serien Förhäxad. Jag tycker ändå att de platsar på denna lista för deras kärlek överlever allt till slut.

One Response to “10 Bästa kärleksparen i tv”

  1. Mycket bra, men en lista är överflödig. Xander och Anya är alltid nummer ett. Forever and ever.

Leave a Reply