Sökmotoroptimering

Veckans karaktär: Echo

Jag har nu tittat på tre avsnitt av andra säsongen av tv-serien Dollhouse. Tidigare har jag inte tyckt att det varit värt att ha någon av karaktärerna från Dollhouse som veckans karaktär eftersom tv-seriens koncept bygger på att ”dockorna” får nya karkatärer varje avnsitt. Nu i andra säsongen av tv-serien har Echo dock börjat få en egen personlighet, vilket är väldigt intressant.

echo

Echo beter sig som de andra aktiva, hon verkar vara som ett barn, men hon tänker och har mer känslor än vad de andra aktiva visar. Eftersom hon minns alla sina personligheter och känslor kan hon planera. Hon vill också se till att Dollhouse förstörs.

Echo verkar mycket intressantare än vad Caroline eller någon av de andra av hennes personligheter är. Hon verkar ganska naiv, men hon är ändå beräknande. Jag tror att det kan bli väldigt intressant att titta på slutet av tv-seiren. Just nu är jag besviken över att jag vet att detta kommer bli den sista säsongen av tv-serien, jag hade velat se mer av Echo.

2 Responses to “Veckans karaktär: Echo”

  1. Jag tror att det är en av anledningarna till att första säsongen inte började sådär jättebra (fast visserligen är inte Joss känd för att starta starkt) – det fanns ingen riktig huvudperson. Men säsong två är som bekant fruktansvärt bra, och det beror till stor del på att vi faktiskt har en huvudkaraktär och att även de andra karaktärerna utvecklas och blir mer komplexa.

  2. Jag tror att du har rätt. Anledningen till att jag tycker om att titta på tv-serier är att jag tycker att det är intressant att se karaktärer utvecklas. I första säsongen av Dollhouse händer inte det så mycket.

Leave a Reply