Sökmotoroptimering

Andra säsongen av Dollhouse i kanal 400

Jag har tidigare skrivit om Dollhouse som är en tv-serie som jag verkligen gillar. Igår upptäckte jag att den andra säsongen av Dollhouse började sändas vid 20:00 i kanal 400. Om ni har den kanalen så sänds en repris idag vid 23:05. Jag har hört mycket bra om den andra säsongen av tv-serien. Folk som har varit besvikna på att den första säsongen gick långsamt framåt har verkligen tyckt om säsong två. Jag är exalterad och nyfiken på hur det utvecklar sig. Jag vet att Dollhouse har lagts ner så den här säsongen blir den sista, men det ska ändå bli intressant att se vad som händer.

dollhouse

Jag skaffade kanal 400 mycket pga. att jag kunde se Dollhouse och nu har jag upptäckt att de visar Lost och Heroes från början vilket är intressant. Det kan nog visa sig vara ett bra kanalval.

2 Responses to “Andra säsongen av Dollhouse i kanal 400”

  1. Jag såg det sista avsnittet i säsong två igår och måste säga att jag är klart besviken. Jag misstänker att Joss varit tvungen att klämma in ett par säsongers händelser i de sista avsnitten för att knyta ihop säcken och tyvärr är resultatet förvirrande, ologiskt och dåligt. Det är ett avsnitt kvar där han knyter ihop det extraavsnitt i säsong ett som fanns på DVDn (episod 13: Epitaph One). Vet ej om det kommer rädda slutet för dollhouse.

  2. Jag tyckte faktiskt om det senaste avsnittet, och känner att Joss fortfarande gör det bästa på tv. De senaste få avsnitten har alla varit hysteriskt bra, och att slänga in Amy Acker, Eliza Dushku och Summer Glau i samma avsnitt är bara genialiskt.

Leave a Reply