Sökmotoroptimering

Avsnittet av Family Guy som Fox inte vill visa

Jag hittade information om att det finns ett avsnitt av ”Family Guy” författat som Fox inte vill ska visas. Det har inte blivit producerat än och Fox säger att att de ger producenterna rätten att skapa och distribuera avsnittet hur de vill, men att de inte kommer att sända det. Det kommer däremot förmodligen att släppas på DVD.

Avsnittet heter ”Partial Terms of Endearment” och det handlar om att Louis blir surrogat mor åt en vän. Vännen dör i en bilolycka och Louis funderar på om hon ska göra abort eller inte. Abortfrågan är kontroversiell i USA och det är antagligen därför som FOX inte vill sända avsnittet.

Under en Academy of Television Arts & Sciences kväll läste röstskådespelarna för ”Family Guy” upp delar av manuset för avsnittet, och ni kan se det här:

Louis funderar över abort

Louis och Peter på abortkliniken

Efterår i familjens hus

Vad tycker ni? Borde detta avsnitt förbjudas?

/Quilde

One Response to “Avsnittet av Family Guy som Fox inte vill visa”

  1. Pfft. De har gjort saker som är så mycket mer kontroversiella och icke politiskt korrekta.

    PS. Hon heter Lois.

Leave a Reply